Bevezetés

A GenealogyJ egy családfa-adatbázis megjelenítő és szerkesztő program, mely alkalmas lehet családfa kutatóknak, családi történészeknek, vagy azoknak, akik csak hobbiból foglalkoznak a témával. A GenJ a Gedcom szabványt támogatja, Java nyelven íródik, és alkalmas családfák, táblázatok, időtáblák, stb. készítésére. A GenJ ingyenes szoftver, így továbbadható, és/vagy módosítható a Free Software Foundation által megjelentetett GNU General Public Licence feltételei mellett.

Hírek

2010 Február 18: letölthető a GenealogyJ 3.0-as verziója.

Előfeltételek

A Genj futtatásához a Java Virtual Machine 1.6 vagy újabb verziója szükséges, letölthető az alábbi operációs rendszerekhez:

A kezdetekhez

Nézze meg a programról készült képeket, hogy kipróbálhassa a GenJ programot. Az új felhasználók megismerhetik a GenJ-t a felhasználói kézikönyvből, vagy letölthetik a pre-built1) verziót, és kipróbálhatják a szerkesztő ablakokat.

A fejlesztők letölthetik a forráskódot, vagy hozzáférhetnek a CVS tudástárhoz, hogy saját maguknak fejlesszék a GenJ-t, vagy csatlakozzanak a fejlesztő csapathoz. Ha kérdései, vagy észrevételei vannak, regisztráljon a fórumba.

1) többféle modulból felépített futtatható telepítő file
hu/introduction.txt · Last modified: 2010/02/19 04:53 by nmeier
Get GenealogyJ at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads Recent changes RSS feed Creative Commons License Driven by DokuWiki